lepe vesti

Najčešća pitanja (FAQ)

FAQ (en. Frequently Asked Questions) ili često postavljana pitanja je sekcija koja sadrži odgovore koji bi korisnicima pružili brze informacije i rešenja bez potrebe da kontaktiraju podršku ili pretražuju čitavu veb stranicu. Ova sekcija obuhvata pitanja vezana za korišćenje i funkcionalsnosti veb portala Lepe Vesti.

Teme kojim se bavimo na portalu „Lepe Vesti“ pokrivaju oblast Internet, Kultura, Lifestyle, Tehnika, Turizam, Zabava i Zdravlje.

Da, čitanje ovog portala je obično potpuno besplatno. Možda će postojati opcija za pridruživanje članstvu koje pruža dodatne pogodnosti, ali trenutni sadržaj je dostupan svima.

Na portalu „Lepe Vesti“ ne postoji funkcija pretraživanja sadržaja. Način na koji možete da pretražite sadržaj je korišćenje Google pretrage sa prefiksom „site:lepevesti.in.rs“.

Teme su grupisane po kategorijama, a članci imaju dodatne tagove koji ih grupišu u uže celine preko kojih možete naći srodne teme. Takođe, svaki članak ispod napisanog teksta sadrži preporučene linkove koji su nastavak na sličnu temu. 

U desnom sidebaru na desktop verziji sajta, odnosno u meniju koji se učitava ispod teksta ukoliko članak čitate preko mobilnog telefona, sa podnaslovom „Podeli“ nalaze se ikonice za slanje članka na društvene mreže: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Whatsapp.

Trenutno nije omogućeno čitaocima da ostavljaju komentare na postojeće tekstove na sajtu.