lepe vesti

Lepe Vesti: DSLR

najbolji nikon objektivi

Najbolji objektivi za Nikon

Nikon je poznati brend fotoaparata, koji prati savremene trendove i nudi modele koji svojim performansama odgovaraju svim zaljubljenicima fotografije, od amatera do profesionalca. Izbor modela fotoaparata je svakako bitan, ali daleko veći značaj ima izbor adekvatnog objektiva. Koji objektiv ćete izabrati zavisi od toga šta je predmet vašeg fotografisanja i

Nastavak »
najbolji canon objektivi

Najbolji Canon objektivi

Canon je jedan od najpoznatijih i najkorišćenijih fotoaparata, koji zadovoljavaju potrebe svakog korisnika, bilo da je on amater ili profesionalac. Najbitniji deo svakog fotoaparata je objektiv, kome je Canon posvetio veliku pažnju. Na osnovu njihovih informacija, tokom 2021. godine, proizveli su više od 150 miliona objektiva za svoje fotoaparate. Prema

Nastavak »
vrste objektiva

Vrste DSLR objektiva

Koje vrste objektiva postoje, univerzalnu, širokougaoni, teleobjektivi, zoom objektivi, makro objektivi, fish eye lens. Kako odabrati pravi?

Nastavak »
fotografisanje hrane

Fotografisanje hrane

Želite da fotografišete hranu, da izgleda profesionalno i jednostavno lepo. Saznajte trikove uz koje ćete uspešno praviti najbolje fotografije hrane.

Nastavak »
dslr za početnike

DSLR za početnike

Želite da se bavite fotografijom, a ne znate odakle da počnete? Upoznajte DSLR kamere, objektive, vrste fotografija, Canon, Nikon foto aparati.

Nastavak »