U Zemunu, u okviru Belmax Centra, Gangnam kineski restoran pruža jedinstvenu priliku da uživate u autentičnoj kineskoj kuhinji. Uz prepoznatljiv ambijent, pažljivo osmišljen jelovnik i vrhunske kulinarske veštine, svaka poseta Gangnam restoranu postaje posebno iskustvo za ljubitelje egzotičnih ukusa i kulture.
Tradicionalni ambijent – Spoj intime i elegancije
Gangnam restoran je zamišljen kao kutak koji goste prenosi pravo u Kinu, ne samo kroz ukuse već i kroz atmosferu i uslugu. Prizemlje restorana uređeno je tako da svaki sto ima svoj poseban paravan, pružajući gostima privatnost i intimnost tokom obroka. Za posebne prilike, na spratu su dostupne ekskluzivne trpezarije koje mogu primiti od 4 do 12 osoba. Ove prostorije su savršene za porodične proslave, okupljanja s prijateljima ili poslovne sastanke, obezbeđujući udobno i elegantno okruženje za nezaboravan gastronomski doživljaj.
Specijaliteti Gangnam restorana
Svako jelo u Gangnamu pripremljeno je s ljubavlju i pažnjom, koristeći autentične recepte i vrhunske sastojke. Evo nekoliko jela koja se izdvajaju i možete ih kušati u izvornom receptu:
Pekinška patka
Ovaj kulinarski klasik je prava zvezda kineske kuhinje, i mađioničari od kuvara u Gangnam restoranu ga priprema po tradicionalnim metodama. Patka se peče dok koža ne postane savršeno hrskava, a meso ostane sočno i aromatično. Poslužuje se uz tanke palačinke, hoisin sos i sveže povrće, dok gosti imaju priliku da sami naprave savršeni zalogaj. Ovaj specijalitet nije samo jelo već i gastronomski ritual koji je poseban doživljaj.
Mapo tofu
Jedno od najpoznatijih sečuanskih jela, Mapo tofu je idealan izbor za one koji vole bogate, začinjene ukuse. Tofu, nežan i kremast, kombinuje se sa pikantnim sosom od fermentisanog pasulja, čili ulja i sečuanskog bibera. Rezultat je eksplozija ukusa koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane.
Kiselo-ljuta supa
Šefova verzija ove poznate supe savršeno balansira kiselost i ljutinu. Napravljena od pažljivo odabranih sastojaka, poput bambusovih klica, pečuraka i tofua, ova supa osvežava nepce i priprema vas za dalji užitak u glavnim jelima.
Govedina u sečuanskom biberu
Ljubitelji pikantne hrane će uživati u ovom jelu. Sečuanski biber daje govedini jedinstven, pomalo citrusni ukus, dok tehnika pripreme omogućava mesu da ostane sočno i meko. Ovo jelo predstavlja savršenu harmoniju ljutine i aroma.
Svinjetina u ananasu
Ako volite spoj slatkog i slanog, ovo jelo će vas oduševiti. Sočna svinjetina se kombinuje sa osvežavajućim komadićima ananasa u slatko-kiselom sosu koji osvaja na prvi zalogaj. Idealno za one koji žele nešto drugačije, a savršeno izbalansirano. Ovo jelo je spektakl u tanjiru zbog načila služenja – u celoj kori ananasa.
Prženi šaran u sosu od svinjskog mesa
Jedinstvena kombinacija morskih i mesnih ukusa, ovo jelo donosi dubinu aroma koja ostavlja poseban utisak. Šaran se prži do zlatno-smeđe boje, a zatim preliva bogatim sosom koji spaja slane i slatkaste note. Ovo jelo možete jesti samo u kuhinji dalekog istoka koja se krije u Belmax centru.
Škampi sa tikvicama i indijskim orahom
Za ljubitelje morskih plodova, škampi sa tikvicama i indijskim orahom su pravo osveženje. Lagano jelo, sa hrskavim tikvicama i kremastim indijskim orasima, donosi savršenu ravnotežu ukusa i tekstura.
Hleb na pari
Tradicionalni kineski hleb na pari je savršen prilog za mnoga jela. Njegova meka i vazdušasta struktura idealna je za upijanje bogatih soseva, čineći svaki zalogaj kompletnim.
Slatke knedle sa crnim susamom
Za sladokusce, Gangnam nudi knedle punjene kremastim nadevom od crnog susama. Ovo je savršena završnica obroka, sa harmoničnim spojem slatkog i orašastog ukusa.
Jedinstven doživljaj
Gangnam kineski restoran nudi više od obroka – on pruža putovanje u srce kineske kuhinje i tradicije. Svako jelo i svaki detalj ambijenta osmišljeni su da gosti uživaju svim čulima.
Radno vreme i rezervacije
Zbog ograničenog broja mesta i želje da svakom gostu pružimo vrhunsko iskustvo, rezervacija je obavezna. Radno vreme restorana prilagođeno je gostima koji žele da uživaju u nezaboravnom ručku ili večeri.
Posetite Gangnam kineski restoran, smešten u Belmax Centru, i otkrijte zašto nosi titulu najboljeg kineskog restorana u Beogradu. Vaše gastronomsko putovanje počinje ovde!
- Umetnost pravljenja savršene pizze | Dublje zaronite u svet pica sa saznanjima o tajnama pravljenja savršene pice, od odabira sastojaka do tehnika pečenja i posluživanja....
- Hotel Sheraton Novi Sad | Prvi Sheraton hotel u Srbiji otvoren je u Novom Sadu. 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički, prostire se na 13.000 metara kvadratnih. Osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja i po kongresnom prostoru. Sheraton hotel ima četiri zvezdice,...
- Kada ili tuš kabina? | Tuš kabina ili kada?Čini se da je ovo pitanje veka, večiti izazov izbora između opuštanja i praktičnisti. Svaki put kada treba renovirati kupatilo, ova dilema je gotovo neizbežna. Izbor će pre svega uticati na organizaciju i opremanje ostalog dela prostora u njemu. Naravno, najbolji izbor...
- Geberit rešenja u Diplon Kupatila | Geberit ugradni vodokotlići i sanitarni elementi kao savršeno rešenje za opremanje kupatila....