lepe vesti
adbalu zarada na internetu

AdBalu – aplikacija za zaradu novca

Sadržaj

AdBalu je srpska aplikacija za telefon u formi igre i kviza koja vam omogućuje da zaradite pravi novac. Odgovarajte na dnevna pitanja, popunjavajte ankete, povežite se sa prijateljima i igrajte dnevni kviz zajedno sa ostalim učesnicima aplikacije. U toku ovih mini igara, skupljate med, pčelice i novčiće, koje je kasnije moguće zameniti za pravi novac.

Cela aplikacija, interfejs i pitanja su na srpskom jeziku. Za razliku od različitih inostranih igara kod kojih se srećete sa komplikacijama kada dođe do isplate novca, AdBalu ekosistem je u potpunosti napravljen i prilagođen srpskom tržištu i pravila igre i nagrađivanja su jednostavna i jasna.

Kako igrati AdBalu?

Prvi korak je instalacija igre sa google play prodavnice za android (ili app store za iOS) i kreiranje naloga. Prilikom kreiranja naloga unesite naziv prijatelja koji vas je pozvao: lepevesti, kako bi dobili bonus pčelicu na samom početku.

Nakon registracije proćićete par tutorijala koji bliže objašnjavaju kako aplikacija funkcioniše i na taj način sakupićete prve količine meda.

Med se sakuplja u toku dana igranjem različitih igara, na svakih 6 sati i moguće ga je zameniti za novčiće ili pčelice.

Pčelice služe kao džoker u dnevnom kvizu, koji ima nagradni fond od 10.000 novčića i deli se ravnopravno na učesnike koji uspešno odgovore na deset pitanja. Kada sakupite dovoljno novčića, njih menjate za novac, a način uplate je na tekući račun ili putem Post Expressa.

Da li je AdBalu prevara?

Ne. Ukoliko sakupite dovoljno novčića, ne brinite da li će zarada biti isplaćena. Adbalu je uredno registrovana kompanija i do sada među korisnicima nije bilo problema vezanih za regularnost ili loša iskustva kod isplate zarađenih iznosa.

Koliko možete zaraditi od aplikacije?

Svrha ove aplikacije je zabava, uz mogućnost dodatne zarade. Kroz igre dnevno potencijalno možete skupiti oko 250g meda. U zavisnosti od skupljene količine meda, menjate ga za novčiće. Najmanji iznos je 50 novčića za skupljenih 750g meda, odnosno 10.000 novčića za skupljenih 100kg meda.

Drugi izvor za skupljanje meda su referali, odnosno vaši prijatelji koje ste pozvali da se igraju sa vama. Možete okupiti 15 prijatelja oko svog naloga, i od svake njihove uspešno završene aktivnosti dobijate dodatni med. Nagrada je 10% od meda koji oni skupe, odnosno 1% od skupljenog meda prijatelja vaših prijatelja.

Kada skupite 750 novčića, možete ih zameniti za isplatu od 500RSD, sa skupljenih 1400 novčića, isplata je 1000rsd, dok je maksimalni iznos za jednokratnu isplatu 10.000rsd koju možete zaraditi ukoliko skupite 10.000 novčića.

Instalirajte igru, okupite prijatelje, odgovarajte na pitanja, zabavite se i iskoristite priliku da ostvarite zaradu koju nudi ova aplikacija.

adbalu zarada