lepe vesti
mršavljenje sa folijom

Mršavljenje sa folijom

Sadržaj

Umotavanje u foliju je postala popularna kozmetička procedura, čiji se efekat zasniva na stvaranju efekta staklenika. Ono povećava cirkulaciju krvi i rad znojnih žlezda čime se eliminišu toksini i štetne materije.

Umotavanje u foliju za domaćinstvo koristi se za mršavljenje, detoksikaciju organizma i poboljšanje kvaliteta kože. Postoje različiti načini umotavanja u foliju, svaki od njih je produktivan na svoj nacin. Danas Vam predlažem dve najefikasnije metode umotavanja u domaćinsku foliju za mršavljenje, detoksikaciju i oslobađanje od celulita.

Umotavanje u foliju sa medom

Medeni oblozi: Zagrejte med u maloj posudi, dodajte 1 žumance i nekoliko kapi citrusovog eteričnog ulja (limun, narandza ili ulje jojobe). Nanesite ovu mesavinu na problematicne oblasti (noge, stomak, butine..) i čvsto umotajte sa folijom za domaćinstvo. Obucite toplu odeću i tako lezite u krevet i pokrijte se toplim ćebetom. Posle sat vremena skinite foliju i istuširajte se.

Umotavanje u foliju sa glinom

Anticelulitno umotavanje sa glinom je najbolji nacin za sagorevanje masnih naslaga. Najbolje je uzeti plavu glinu jer sadrži veliki broj mikroelemenata koji blagotvorno uticu na kozu. Razblažite manju količinu plave gline sa toplom vodom do konzistencije pavlake i ravnomerno nanesite smesu na problematične zone.

Umotajte se u foliju, obucite toplu odeću i ostavite sat vremena. Za to vreme mozete raditi fizičke vežbe.

Umotavanje u foliju treba raditi najmanje dva puta nedeljno i brzo će vas iznenaditi fantasticni rezultati! Mozete da se otarasite ne samo masnih naslaga i celulita nego i strija. Pri sprovodjenju procedure umotavanja u foliju vaša koža ce se zasititi korisnim mikroelementima. Postaće glatka, nežna i elastična.
Pre postupka umotavanja u foliju za bolji efekat pozeljno je uraditi piling tela.

Prednosti folije za domacinstvo za mrsavljenje

– Ako se bavite fitnesom ili radite fizicke vezbe tri puta nedeljno, pri tome umotavate u foliju problematicne zone tela i regulisete svoju ishranu – u toku nedelje možete lako izgubiti 2-3 kilograma.

– Folija za domacinstvo nije skupa – svi možemo nju priuštiti.
– Možete umotavati ne samo stomak, nego i ruke i noge.
– Pomaže u oblikovanju tela.
– Kada se znojite – tada i mršavite. Sa folijom – idealna varijanta!
– Pomaze poboljšati kvalitet koze, efikasna je u borbi sa celulitom.

Upozorenje: umotavanje u foliju je kontraindikovano kod ljudi sa bolesnim srcem, visokim pritiskom, kardiovaskularnim oboljenjima i proširenim venama.