lepe vesti
sheraton novi sad

Hotel Sheraton Novi Sad

Sadržaj
Prvi Sheraton hotel u Srbiji otvoren je u Novom Sadu. 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički, prostire se na 13.000 metara kvadratnih. Osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja i po kongresnom prostoru. Sheraton hotel ima četiri zvezdice, jedan je od najprepoznatljivijih svetskih brendova i deo je lanca hotela Marriott International.

Lokacija hotela Sheraton

Hotel Sheraton se nalazi na adresi Polgar Andraša 1, na 2.6km od centra grada i na 5km od Petrovaradinske tvrđave na kojoj se svake godine održava čuveni muzički festival Exit. Na oko 3km od hotela nalazi se sportski centar Spens i tržni centar Promenada. Pogodan je za poslovna i turistička putovanja, za individualne putnike, kao i parove i porodice. Udaljenost od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla je 80km.

Šest multifunkcionalnih konferencijskih sala opremljenih najsavremenijom audio-vizuelnom opremom kapaciteta skoro 400 mesta i mogućnost održavanja više događaja istovremeno, odnosno spajanje i razdvajanje u skladu sa potrebama, predstavlja ju najveću lokaciju za održavanje poslovnih skupova u okruženju. Gostima su na raspolaganju i a la carte restoran Peppermint, kapaciteta 120 osoba, kao i Wine&Tapas bar, kapaciteta 60 osoba, koji su otvoreni za sve, ne samo za goste hotela. Posebna ponuda je velnes i spa centar koji se nalazi na poslednjem desetom spratu hotela. Uz neverovatan pogled, možete uživati u ruskoj ili finskoj sauni, hidromasažnim programima, turskom kupatilu, tepidarijumu, slanoj sobi i tropskim tuševima. Radno vreme spa centra u hotelu Sheraton je svakog dana od 8h do 22h.

"Našim gostima na raspolaganju je termalna zona sa sauna svetom, džakuzi u savršenom ambijentu za relaksaciju i veliki izbor spa tretmana koji će upotpuniti boravak u hotelu. Fitnes centar je na poslednjem spratu, sa predivinim pogledom koji daje dodatnu motivaciju svim gostima koji žele da ostanu u top formi i tokom boravka u hotelu."
Svetlana Kostić
Marketing Manager

U okviru hotela nalaze se i klub sobe, kao i klub lounge, sa posebnim benifitima za članove loyalti kluba Sheraton, za koje funkcioniše i poseban concierge program. U sklopu objekta nalaze se i poslovni centar, bankomat i menjačnica. Osoblje govori engleski nemački i španski.