lepe vesti
sve za kupatilo diplon

Sve za kupatilo – Diplon septembarska akcija

Sadržaj

Septembar ne bi bio septembar da nema akcije. Nije li tako? Pošto ste klince poslali u školu, evo prilike da na miru i natenane pogledate našu, mesečnu akciju opreme za kupatilo. Ako ste raspoloženi možete skoknuti i do naših, Diplon prodajnih salona i na licu mesta dobiti sve informacije od prodavaca. Ali ako ste jedan od onih vrednih đaka, da ne kažemo štrebera i želite da pre dolaska znate šta se to sve od kupatilske opreme nalazi na akciji, zavalite se udobno i nastavite da čitate.

Diplon Quadro baterije

Šta je ono što je obično klasika i što najčešće zna da dosadi? Baterije, zar ne? Nekako su uvek iste, a vi biste da napravite potpuno novi, drugačiji izgled. Drugim rečima, ne bi se ljutili da imate moderniji dizajn istih. Bingo. Predlažemo vam da temeljno pogledate naše Diplon quadro baterije. Odlične su. A, evo i zašto. Pravih, oštrih dimenzija, odaju utisak teške elegancije, jačine i postojanosti. I nije samo utisak.  Napravljene su od mesinga, a ručice od cinka. Lake i jednostavne za korišćenje. I ne samo to. Dugotrajno korišćenje je zagarantovano, što vam potvrđuje i garancija na celih pet godina.

Sanitarije

Svako renoviranje kupatila podrazumeva odabir nove sanitarije. Zahvaljujući našoj mesečnoj akciji, ovogodišnje renoviranje može da vas košta manje. Izaberite kvalitetne modele keramičkih, ali i porcelan lavaboa, wc šolja, kada, tuš kabina. Tu su i tuš stene, tuš vrata, kao i kupatilski nameštaj.

Posebno obratite pažnju na opremu koja će vaše tuširanje i kupanje učiniti još lepšim i ugodnijim. U pitanju su hidromasažna tuš kabina  i  hidromasažna kada.  One su odlični saveznici u svakodnevnoj, uspešnoj borbi protiv stresa, kome smo, znate i sami, konstantno izloženi.

Sitnice koje život znače

Kao i u svakom prostoru i u kupatilu postoje te male stvari koje oplemenjuju prostor. Dozatori za sapun, stalak za četkice, držači peškira, rukohvati u ovoj mesečnoj akciji pojavljuju se u više različitih modela. Sigurni smo da ćete pronaći nešto i po vašem ukusu.

Detalj bez koga se ne može zamisliti kvalitetno tuširanje sa puno vode, jeste zavesa za tuš kabinu. Jesmo li u pravu? Zamislite da je nemate. Na šta bi ličilo to kupatilo posle tuširanja? Ovog meseca, nudimo vam šarene, raznobojne, vesele  zavese za kupatilo koje će vas veseliti cele godine, ali i pružiti mogućnost da se tuširate onako kako vi volite, bez da vas posle boli glava.

Eagle keramičke pločice

Istina je da su sanitarije te koje dobijaju primat kada je funkcionalnost kupatila u pitanju. Međutim, ono što dominira prostorom i što mu daje tu vizuelnu perspektivu jesu pločice. Zar ne? One su te koje mu daj sjaj, veličinu, lepotu i lakoću održavanja. U ovoj mesečnoj akciji imate šansu da kupite odlične Eagle keramičke pločice velikog formata . Što znači da ćete za manje novca uspeti da vašem kupatilu date novi mat ili sjajan izgled kada su i zid i pod u pitanju. Kako je u pitanju Kanjiža brend, jasno je da se radi o pločicama proverenog kvaliteta u kojima ćete moći uživati dugi niz godina.

Nešto i za kuhinju

Budući da će vam ova naša mesečna akcija smanjiti troškove planirane za opremanje kupatila, bićemo slobodni da vam predložimo i ovu bateriju za sudoperu sa touch senzorom.  U pitanju je ultra moderna, samostojeća baterija sa senzorom za lako i jednostavno puštanje vode, bez direktnog kontakta sa samom baterijom. U sebi ima i izvlačeći tuš koji vam olakšava pranje, naročito velikog i kabastog posuđa. Garancija od pet godina, nagoveštava vam da je u pitanju proizvod visokog kvaliteta. Samo ovog meseca ima cenu za trećinu nižu od redovne.

Čini li vam se zanimljiva ova ponuda? Ako je tako, ugrabite šansu, obradujte sebe i olakšajte pranje posuđa. Ili možda prosledite nekome kome bi ova informacija i ponuda bile od koristi.

Nadamo se da ste stekli sliku o mesečnoj akciji, ali i o novom izgledu vašeg kupatila. Mi smo ovde. Skoknite do nas ili obavite kupovinu preko e-shopa .

Budite  nam zdravi i vredni.