lepe vesti
patike za mršavljenje

Patike za mršavljenje

Sadržaj

Patike za skidanje kilograma

Prema obećanjima prodavaca i proizvodjača patike za mršavljenje bi trebalo da vam pomognu da smanjite telesnu težinu, masne naslage, celulit, da poboljšate cirkulaciju i držanje i sve to bez odlaska u teretanu i sprovodjenja dijeta.

Patike za mršavljenje imaju specijalno dizajnirani zakrivljeni đon koji vam pomaže da hodate hodom Masai ratnika. Prirodna nestabilnost aktivira zanemarene mišiće, poboljšava držanje i hod, tonira mišiće i oblikauje telo te smanjuje stres na kolenima i u kukovima. Nošenje ovih patika povećava upotrebu butnih mišića do 19 odsto dok u isto vreme povećava opterećenje stomaka, zadnjice i donjih ekstremiteta. Obećava se čak i nestanak celulita.

Kad ih ljudi prvi put obuju, osećaju se veoma čudno, nestabilno i neprijatno i stvarno treba da nauče kako da ih nose. Jednom kad se navikne na njih, one su udobne za nošenje kao bilo koje druge patike neki kažu čak i više.

Rezultati iskustva: Patike za mršavljenje zaista aktiviraju zanemarene mišiće, butne mišiće čak i povećavaju ukupno opterećenje i sagorevanje kalorija, ali… sve to nije ni približno dovoljno za ozbiljno mršavljenje. Posle dužeg nošenja može se primetiti bolja istoniranost svih mišića nogu dok je uticaj na smanjenje celulita mali.

Ako imate nekoliko kilograma viška i želite lepe noge patike za mršavljenje vam mogu pomoći ali ako imate ozbiljan problem s prekomernom telesnom težinom moraćete da potražite neki drugi način za mršavljenje.