lepe vesti
egipatske pločice gemma

Egipatske pločice Gemma

Sadržaj

Egipatski brend Gemma je poznat po svojim autentičnim keramičkim pločicama koje kombinuju izuzetnu izdržljivost sa sofisticiranim dizajnom. Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću u industriji pločica, Gemma je postala sinonim za pouzdanost i eleganciju u oblasti proizvodnje keramike. Njihov asortiman obuhvata raznovrsne serije pločica koje zadovoljavaju različite ukuse i stilove enterijera, nudeći vrhunski kvalitet i estetski doživljaj.

Keramičke pločice

Keramičke pločice su sastavni deo svakog modernog kupatila, pružajući ne samo estetsku vrednost već i funkcionalnost i trajnost. Keramika je poznata po svojoj otpornosti na vlagu, lakoći održavanja i raznolikosti dizajna. Gemma keramičke pločice ispunjavaju ove standarde i prevazilaze ih, nudeći širok spektar boja, tekstura i oblika kako bi se prilagodile različitim preferencijama i potrebama kupaca.

Serija Barcelona – Gaudi u vašem domu

Serija zidnih pločica Barcelona je inspirisana stvaralaštvom jednog od najpoznatnijih španskih umetnika svih vremena – Antonija Gaudija. Karakteriše je elegantan dizajn sa upečatljivim teksturama i bogatim bojama koje odaju duh Španije. Ove pločice nose sa sobom sklad boja, kombinuju nežne tonove sa intenzivnim i na taj način doprinose toplini svake prostorije. Pored toga, garantuju trajnost i lakoću održavanja. Barcelona serija je idealna za one koji žele da svoje kupatilo pretvore u oazu boja i kreativnosti.

Serija Wonder  – Suptilni glamur  

Keramičke pločice iz serije Wonder predstavljaju balans između elegancije i prirodnog šarma, dizajnirane da unesu toplinu i udobnost u vaše kupatilo. U prepoznatljivom peščano-zlatnom tonu, ove pločice stvaraju atmosferu topline i prirodnog sjaja. Diskretni zlatni tonovi odaju snažan utisak hedonističkog životnog stila korisnika koji voli da ugađa svojoj porodici i sebi. Sa suptilnim linijama i jedinstvenim teksturama, Wonder serija pruža prostranost i sofisticiranost, čineći je savršenim izborom za one koji teže toplini i eleganciji u svom kupatilu.

zidne pločice

Serija Mia – Zemljani mozaik

Serija zidnih pločica Mia donosi moderan pristup dizajnu kupatila. Nesvakidašnji spoj inovativnih boja i tekstura pruža osvežavajući doživljaj. Inspirisana mozaikom i 3d dizajnom, serija Mia ističe se svojim originalnim izgledom. Sa paletom interesantnih boja i nijansi, ove pločice dodaju dinamičnost atmosferi prostorije. Tekstura doprinosi trodimenzionalnosti, stvarajući interesantan vizuelni efekat koji privlači pažnju. Kombinacija različitih tekstura i boja stvara igru svetlosti i sneki, čineći prostor živopisnim.

plocice za kupatilo

Uz Gemma pločice za kupatilo svako kupatilo može postati oaza stila, komfora i funkcionalnosti. Bez obzira na to da li se odlučite za seriju Barcelona, Wonder ili Mia, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe. Gemma pločice su više od običnih zidnih obloga – one su simbol elegancije i izdržljivosti koji će trajati generacijama.

U Diplon Kupatila salonu i online prodavnici imate priliku da pogledate preko 1200 različitih modela pločica domaćih i stranih proizvođača. Za sticanje konkretnijeg vizuelnog utiska pločice možete se posavetovati i angažovati naše dizajnere. 3d projektovanje kupatila bliže će vam dočarati atmosferu ambijenta koji ste zamislili.