lepe vesti
trikovi za bolji izgled

Trikovi za bolji izgled

Sadržaj

Svaki čovek je na svoj način privlačan i lep, međutim, uglavnom žene se stalno bore protiv svojih mana. Nekoliko viška kilograma može da dovede jednu ženu čak i do depresije. Pokazaćemo kako da prihvatite svoje telo i pomoću raznih trikova kako da se ulepšate još više.

Naravno, ishrana igra veoma važnu ulogu u formiranju tela. Morate se odricati najslađih zalogaja. Tu prvenstveno mislimo na slatkiše, grickalice i masnu hranu. Umesto toga ćete u bio radnjama naći ukusne, ali i zdrave grickalice i slatkiše koji će Vas zasititi, pa čak i ubrzati varenje. Na zdravlje povoljno utiču oni proizvodi koji sadrže razne semenke. Isprobajte! Kod kuće ćete takođe moći da pripremite kolač ili voćni kup bez šlaga i dodatka šećera. I da naglasimo, nikako nemojte preterati ni sa zdravim kolačima i grickalicama, jer velika količina takođe može biti opasna.

Jedite više puta na dan, u svoju svakodnevnu ishranu uvedite i voće u svežem obliku, kao i povrće. Pohovanje možete slobodno da zaboravite kao i sočne karmenadle ili svinjsko meso. Suhomesnati proizvodi su prepuni aditiva i veštačkih začina, umesto toga pripremite kod kuće belo meso i konzumirajte ga sa puno salate.

Lepota je stvar stava

Odvikavanje od cigara je veoma težak zadatak, međutim, nećete zažaliti. Pokušajte da pijete manje kafe, a više čajeva koji imaju lekovito dejstvo. Bez vode nema života, tačna je izreka, zbog toga popijte dnevno bar 2 l. Rekreacija i treninzi, trčanje, vožnja bicikla ili šetnja mogu mnogo da poboljšaju cirkulaciju krvi u venama kao i ubrzavanje smanjenja kilograma. Preporučujemo da tri puta nedeljno vršite neku fizičku aktivnost.

Da pređemo i na spoljni izgled! Kosa, lice i nokti jedne žene odaju njen stil i ukus. Potrudite se da budete uvek sređene i uredne. Kosu perite češće i koristite dobre kozmetičke preparate. Lice mora biti negovano, a mala količina šminke će uvek da poboljša Vaš ten i karakter. Nokte možete i lakirati, međutim nije uvek neophodno.

Izaberite garderobu koja Vama najbolje stoji, nemojte kupovati preveliku ili premalu, prekratku ili predugu odeću. Uvek imajte na umu koje je doba godine i dana, zatim da li ćete ići na izlet, šetnju, na posao ili na svečani događaj. Sve mora biti u skladu sa Vašim stilom. Cipele i aksesoari takođe moraju da prate odevanje jedne žene.

Budite prijatne, nasmešite se i uvek budite ljubazne. Svako će Vas zapamtiti, a biće i onih koji će biti ljubomorni na ovakvu gracioznu ženu poput Vas. Izaberite jedan dobar parfem, našminkajte se, obucite se onako kako dolikuje i osvojite svet!